Podcast: Slik reprogrammerer du hjernen til å tenke mer positivt!

Har du noen gang lurt på om du kan bli mer lykkelig, eller hva du kan gjøre for å bli mer fornøyd med livet ditt?

Visste du forresten at hjernen vår har en naturlig tendens til å huske det negative mer enn det positive, og vi lar oss bli mer påvirket av det.. De negative følelsene er større, og de tar større plass i oss. I dagens episode, så kommer jeg med noen tips til hva du kan gjøre for å snu hjernen din til å tenke bedre, og ta bedre valg for din del slik at du blir sjef over tankene dine.

Dette er et verktøy som jeg bruker ofte, og som funger som bare rakker´n 😊
Kanskje det er noe du kan ta med deg i helgen din. Perfekt måte å avslutte arbeidsuka di på, eller gjør som meg: Jeg elsker å starte mine lørdager med ansiktsmaske, fotmaske, en kopp te og en god podkast 😊 
Håper du liker denne godt!
PS: Har enda noen få plasser igjen til årets ELITE Mastermind på Manifestering. Klikk her om du vil ta en prat med meg om du er en god match til denne fantastiske gruppen:

https://go.rachelwilmann.no/manifestering-elite-mastermind

Nyt dagens episoden, og gi meg gjerne en vurdering på hva du synes om episoden.

Følg oss på facebook:

Følg oss på instagram:

Kanskje du også liker...

Populære artikler...