Alfabetisk liste over alle terapeuter som har tatt utdannelse gjennom Rachel Wilmann.

Liss Amdal

Liss Amdal
Oppdal
45299884
liss@oppdal.com
followyourblissbyliss.com

Utdannet: LifeCoach.

Jeg elsker å hjelpe og inspirere folk til å utvikle og bruke mer av sitt potensiale og følge drømmene sine. Jeg tror vi alle sammen har så utrolig mye i oss men vi spiller litt små til tider så jeg vil gjerne hjelpe folk å finne det de virkelig brenner for og gjøre mer av det !

Diane Andreassen

Diane Andreassen
Fredrikstad
93217901
diane.a.lifecoach@gmail.com

Utdannet: HelseCoach og LifeCoach. Diplom.

Ønsker du å ha mer energi, overskudd og pågangsmot så at du kan nå dine mål? Jeg hjelper deg med bevisstgjøring av dine tanker og følelser som hindrer deg i å handle, slik at du vil nå dine mål og leve detlivet du drømmer om. 6 ukers Coaching-program, som gir resultater! Testet ut på tusenvis av fornøyde kunder.

Charlotte Aspestrand

Charlotte Aspestrand
Oslo
90762448
charlotte.aspestrand@live.no

Utdannet: LifeCoach. Sertifikat og diplom.

Jeg kan bistå deg hvis du sitter fastlåst i en vanskelig situasjon som bla. nye karrierevalg, samlivsbrudd eller konsekvenser av covid-19. Jeg støtter deg slik at du får en positiv ny giv og energi, med bruk av spennende verktøy og min lange erfaring med coaching, som vil hjelpe deg til å komme deg videre i livet ditt.

Rina-Bodil Brenden

Rina-Bodil Brenden
Arneberg
91776162
kontakt@sjeleglad.com
sjeleglad.com

Utdannet: LifeCoach.

Jeg er ei positiv og livsglad dame som ser muligheter i det meste. Elsker å hjelpe andre med å finne tilbake hverdags- og livsgleden.

Kathrin M. Endrestad
Oslo
46822078
kathrin.endrestad@hotmail.com

Utdannet: LifeCoach og Viking Coach.

Lege/barne- og ungdomspsykiater, hjelper unge og voksne å bli kjent med den de er, slik at de kan leve ut sitt potensiale uten å la seg definere av omstendighetene, andre eller seg selv. Utdanning som mediyoga-instruktør, fordypning i stress og utbrenthet, erfaring med emosjonsfokusert foreldreveiledning og ADHD.

Tone Evebø

Tone Evebø
Sandane
95133355
toneevebo@hotmail.com

Utdannet: LifeCoach. Diplom.

Jeg hjelper deg fra stress til indre ro, finne livsglede og energi gjennom coaching og velprøvde teknikker.

Viktoria Fossum

Viktoria Fossum
Vestby, Viken
45393421
viktoria@fineco.no

Utdannet: LifeCoach. Diplom.

Sertifisert LifeCoach og økonom . Gjennom aktivering av dine indre ressurser kan jeg hjelpe deg med å komme dit du ønsker i livet ditt og lykkes med det som er viktig for deg.

Marianne Galleberg

Marianne Galleberg
Drammen
99648991
gallebergmarianne@gmail.com
mariannegalleberg.no

Utdannet: LifeCoach.

Jeg hjeper deg som ønsker å ta de riktige valgene for deg – du kan bli den beste versjonen av deg selv med enkle verkøy!

Hilde Gravdal

Hilde Gravdal
Skogn
97699018
hgravdal31@hotmail.com

Utdannet: LifeCoach.

Positiv dame som brenner etter å hjelpe mennesker til en mer energisk og bedre hverdag. Veileder ut fra den enkelte sine mål.

Annette Halland

Annette Halland
Mo i Rana
95875538
cc@carmaconcept.no
carmaconcept.no

Utdannet: LifeCoach. Diplom og sertifikat.

Lifecoach som tilbyr online coaching for kvinner som søker balanse mellom karriere og familieliv. Min drive, er at din drive og motivasjon skal være 100% – både på jobb og på hjemmebane.

Bjørg Eva Hamre

Bjørg Eva Hamre
Kleppe
98622586
bjorg.eva.no@gmail.com

Utdannet: HelseCoach og LifeCoach.

Jeg er genuint opptatt av å hjelpe mennesker som står fast i livet med å komme utav fastlåste mønster og begrensninger til det livet de ønsker seg uten dårlig samvittighet.

Rie Marie Harmens

Rie Marie Harmens
Oslo/Bærum
45024361
rie.harmens@gmail.com

Utdannet: LifeCoach og Viking Coach. Sertifikat.

Jeg brenner for å få folk inn i en GOD sirkel! Hva ønsker DU å jobbe med? Personlig utvikling? Jobb/karriere? Kropp/helse/vekt? Relasjoner? Stressreduksjon? Ring meg for en gratis kartleggingssamtale. Gled deg til å bli en enda bedre og gladere versjon av deg selv!

Kathrine Nilsen Haugen

Kathrine Nilsen Haugen
Trondheim
93800055
glowcoaching@hotmail.com
glowcoaching.mykajabi.com

Utdannet: Viking Coach og HelseCoach.

Jeg er en positiv, inspirerende, livsglad online coach på 42 år som lever med diagnosen ME. Hjelper mennesker med ME og kroniske sykdommer å finne seg selv, sitt beste liv, tilpasset sine omstendigheter. SAMMEN er vi sterke, bruker min livserfaring kombinert med utdannelse, til å dele veien til det gode liv med deg!

Helene Heimveg

Helene Heimveg
Trondheim
91781150
helene_heimveg@yahoo.no

Utdannet:Viking Coach, HelseCoach og LifeCoach. Sertifikat.

Jeg er ei dame på 61 år som brenner for å hjelpe andre til en bedre hverdag. Selv er jeg veldig aktiv, like å holde meg i form, elsker å gå turer i skog og mark. Liker utfordringer og har sunne interesser og gjerne mange jern i ilden. Aktiv livsstil er det jeg lever etter!

Hege Hellesylt
Bjerkvik
41756257
hege.hellesylt@gmail.com
fdlcoaching.no

Utdannet: Viking Coach

Er ei sprudlende og engasjert dame. Elsker å kunne hjelpe folk til å ha det bedre. Liker å jobbe for at klientene skal få best mulig utbytte av min coaching.

Lise Waet Herjuaune

Lise Waet Herjuaune
Vikhammer i Trøndelag
47271287
lishe_4@hotmail.com

Utdannet: LifeCoach. Sertifikat og diplom.

Utdannet pedagog og har jobbet mye med emosjonelle utfordringer hos elever i en årrekke. Sterkeste egenskap, er at jeg har en unik evne til å lese de jeg har foran meg, og er dyktig til å komme til bunns i utfordringer. Stor livserfaring og en empatisk og personlig tilnærming til de jeg jobber med.

Cecilie L. Hjortland

Cecilie L. Hjortland
Bergen
95833465
cecilie.hjortland@gmail.com
ceciliehjortland.no

Utdannet: LifeCoach. Sertifikat og diplom.

Jeg brenner for personlig utvikling og det å hjelpe andre. Mine verdier er ekte, ærlig, positiv og balansert. Tror på at om vi endrer måten vi ser på ting på, så endrer ting seg.

Hilda Løes Hokholt

Hilda Løes Hokholt
Nesodden
98429762
dyktigedeg@gmail.com
dyktigedeg.no

Utdannet: LifeCoach. Diplom.

Jeg kan hjelpe deg med å nå dine karriere mål der du jobber i dag, få deg ny jobb eller en helt ny karriere.

Elin Ingilæ Holand

Elin Ingilæ Holand
Tromsø
91159653
elin@hverdagskraft.no

Utdannet: LifeCoach. Sertifikat og diplom.

Jeg har hatt MS, men ble frisk etter Stamcelletransplantasjon for MS i Moskva i 2015. 6 barns mamma. Mamma til et barn med skolevegring. Har lært at jeg er en god nok mamma til tross for at barnet mitt ikke går på skolen. Ønsker å hjelpe andre foreldre, som har barn med skolevegring, til å forstå at de er gode nok foreldre.

Liss Tone Johansen

Liss Tone Johansen
Oslo/ Tromsø
41639981
lisstone76@hotmail.com
lisstonejohansen.no

Utdannet: Viking Coach og LifeCoach. Sertifikat.

«Du kan leve det livet du ønsker. Jeg hjelper deg å finne veien til personlig frihet, ditt potensiale og til å ta lederskap i ditt liv» – Veileder for Livsmestring og Livsglede-

Hilde Melleby

Hilde Melleby
Brumunddal
99799109
hilde.melleby@gmail.com

Utdannet: LifeCoach.

Jeg er bioingeniør, adjunkt, hypnoterapeut, drømmetyder og coach. Jeg brenner for å støtte, pushe og hjelpe unge kvinner til handlekraft, selvbevissthet og gode vaner. Min største “boost” i livet er å se at andre oppnår resultater med min hjelp!

Bente Mortensen

Bente Mortensen
Tromsø
91818998
medisinskyoga.balanse@gmail.com
medisinsk-yoga-balanse.no

Utdannet: HelseCoach og LifeCoach. Diplom og sertifikat.

Hjelper deg til livsmestring, indre ro, harmoni og balanse, mestre stress og bekymringer. Motiverer og inspirerer deg til å ta gode valg. Viser deg veien til bedre helse. Egne erfaringer på området stress og utbrenthet. Coaching samtaler, medisinsk yoga 1:1 og i grupper. Kurs, eventer og foredrag.

Therese Styve Ngom

Therese Styve Ngom
Osøyro
95048101
tsncoaching@hotmail.com
tsncoaching.com

Utdannet: Viking Coach.

Jeg er en positiv, sprudlende og empatisk dame, som brenner for å hjelpe andre kvinner til å leve det livet de ønsker og fortjener å leve. Ingenting er umulig for meg, og jeg utvikler meg hele tiden, slik at jeg kan hjelpe andre med det samme.

Aina Nyutstumoen

Aina Nyutstumoen
Tynset
99425457
anyutstu@gmail.com
ainanyut.com

Utdannet: Viking Coach. Sertifikat og diplom.

Jeg er helsecoach, med fokus på helse, velvære og vekt. Bakgrunn som sykepleier. Stort engasjement for å hjelpe mennesker til en friskere og bedre hverdag.

Hege Skirbekk

Hege Skirbekk
Elverum
92442639
hegeskirbekk@kamyhelseoglivsstil.no

Utdannet: LifeCoach. Sertifikat.

Jeg er sykepleier med 25 års erfaring, og jobber nå forebyggende og helsefremmende. Jeg har jobbet med diabetes, fordøyelse og tarmhelse, autoimmune sykdommer, generell livsstil og vektreduksjon. I tillegg har jeg nå tatt livsscoach utdannelsen hos Rachel.

Maren Solbakken

Maren Solbakken
Brumunddal
90415632
post@marensolbakken.eu
marensolbakken.no

Utdannet: LifeCoach. Sertifikat.

Bred erfaring i å hjelpe mennesker med å finne sin vei gjennom ulike roller i det offentlige hjelpeapparatet. Opptatt av å styrke kvinners selvfølelse slik at de er i førersetet i eget liv. Opptatt av kreativitet og at ingen eier andres sannhet .

Elin Solstad

Elin Solstad
Larvik
93632110
solstadcoach@gmail.com

Utdannet: HelseCoach.

Jeg er helsecoach, barne- og ungdomsarbeider, og holder kurs i god selvfølelse. Jeg brenner for å hjelpe mennesker, og ønsker å være motivatoren som gjør at kunden greier å gjennomføre endringer.

Marianne Stokholm

Marianne Stokholm
Drammen
90904012
Mariannestokholm@outlook.com
mariannestokholm.com

Utdannet: HelseCoach og LifeCoach. Sertifikat.

Dame på 45 år, fra Drammen. Vet at livet kan være krevende med oppfølging av barn, full jobb og et hus/hjem. Ønsker derfor å hjelpe positive kvinner med vektreduksjon og en ny energisk livsstil, gjennom min 6 ukers steg-for-steg coaching pakke.

Lene Myhre Strand

Lene Myhre Strand
Bergen
lene@musikerhelse.no
musikerhelse.no

Utdannet: LifeCoach og Mentalt Sprek. Sertifikat.

Stortrives i kreative miljøer, opptatt av selvutvikling og å hjelpe andre mennesker å nå sine drømmer. Startet Musikerhelse fordi jeg har et brennende engasjement for at musikere skal få en helhetlig kunnskap om kropp og sinn i tillegg til instrumentet sitt. Musiker, coach, pedagog, timanilærer, meditasjonslærer og calmologist.

Monica Nilsen Tronds

Monica Nilsen Tronds
Oslo
92521667
himmelskhelse@gmail.com
himmelskhelsenilsentronds.no

Utdannet: LifeCoach. Sertifikat.

Med fokus på frigjøring av begrensninger, motivasjon og selvtillit. Jeg har mange års erfaring som veileder i forskjellige livssituasjoner. Noe for deg? Velkommen for en gratis bli kjent samtale.

Veslemøy Vangsnes

Veslemøy Vangsnes
Asker
92052036
veslemoy.vangsnes@icloud.com

Utdannet: Life Coach og Mental Sprek. Sertifikat og diplom.

Jeg er Life Coach og kunstner. Mor til 2 barn, en ungdom og en litt mer voksen. Jeg bor i Asker hvor jeg er født og oppvokst. Bodd 2 år i Frankrike.

Elisabeth Vethe

Elisabeth Vethe
Bergen / Sotra
95433331
balancemenorge@gmail.com
balanceme.no

Utdannet: LifeCoach. Diplom.

Jeg heter Elisabeth, kanskje er jeg din nye lifecoach. Jeg kan hjelpe deg til å finne dine svar på hva du trenger å gjøre for å finne klarhet. Klarhet til å gjøre endringer som fører deg nærmere drømmen din. Lang erfaring fra arbeidslivet som leder og erfaring fra livet selv.