Sedona – verdens vakreste tur

Hvor er verdens vakreste sted?

Jeg er sikker på at det er mange plasser i verden som er virkelig flott. Jeg har reist en del, og vært på mange plasser. I tillegg er jeg jo fra Lofoten, så jeg har vokst opp med utrolig flott landskap. Men, jen kan med hånden på hjertet si at Sedona er et virkelig spesielt sted. Det er verdens hovedstad innenfor spirituell og personlig utvikling.
Jeg ble sittende å se ut. Tankene mine gikk tilbake til i September i 2013. Da var vi på tur til verdens vakreste plass, Sedona, USA. Dette er som sagt, verdens hovedstad dersom du skal utvikle deg selv. Det er et meget spesielt område, og det består av mange Vortexer. En vortex har enormt med energi i seg. Les gjerne mer på nettet hva en vortex er.
Det er i Sedona at healingformen RAW Healing ble lastet ned, og det er til Sedona man reiser om man vil gå inn i seg selv og utvikle seg selv på det personlige planet.

Det er utrolig spesielt, og du kommer i kontakt med deg selv og meningen med livet på en helt annen måte enn ellers. Det er sammensatt av naturen, landskapet, energiene, atmosfæren. Ja, egentlig alt.
Da jeg arrangerte denne turen i fjor, så annonserte jeg friskt med at det er verdens vakreste tur. For meg er det verdens vakreste tur. Det er bare sååå fantastisk å være der. Jeg kjenner at det er klin umulig å ikke være noe annet enn i godt humør, og at jeg kjenner at jeg virkelig LEVER. De som var med på tur sa til meg: Rachel, du sa at dette er verdens vakreste tur. Og det er ikke å overdrive et sekund. For det ER verdens vakreste tur.
Det er noe heeeelt spesielt med Sedona.
Dersom DU kjenner at dette hadde vært noe for deg, så bli gjerne med oss på tur. Jeg er ganske sikker på at du IKKE vil angre. Det er så utrolig fantastisk deilig å være i omgivelser så gjør det lett for deg å bare ta innover deg selve livet og meningen med livet.

Les gjerne mer under kurs på www.hjertemedisin.com
Eller se videoen vår fra siste tur:

Klem Fra Rachel

Kanskje du også liker...

Populære artikler...