Vær deg selv – fullt og helt!

Når du våkner hver eneste morgen, så minn deg selv på at du kan være akkurat den du ønsker å være, fordi det er et aktivt valg du tar! 😜

👉🏻 Du lager din sannhet, så ikke vær redd for å vise at du er briljant. Ikke vær redd for å vise deg frem, for å ta plass, for å være den du er inni deg. Du er ikke her på jorden for å være liten eller gjemme deg bort, så velg heller å være deg selv – helt og fullt!

👉🏻 Jeg er nordlending, og jeg kan være både rett frem og kanskje virke litt hard i tonefallet. Noen synes ikke det er greit fordi de tror jeg er sint på dem. Jeg velger heller å være med folk som tåler en rett frem-holdning, som tåler å ha masse humor, som tåler at vi er mennesker, og som ikke tolker alt i verste mening.

👉🏻 I mine miljø som jeg skaper selv (på kursene mine, skolen min etc.), så snakker jeg mye om at baksnakking ikke hører hjemme hos oss, og at folk som er opptatt av KMM (kos med misnøye) kan finne seg andre kurs og mentorer. Det er fordi jeg ønsker at vi skal backe hverandre opp og frem.

👉🏻 Vi skal tåle ærlighet, og vi skal lære oss at vi ikke trenger å være så hårsår hele tiden. Vær heller litt raus med hverandre, og ikke legg en haug med negative meninger i ord som ikke egentlig er der. Men ta ting i beste mening, og lev livet! Det er i alle fall noe jeg har måttet lære meg, for ingen har vært mer hårsår og hatt så lite selvironi enn meg. Det er vondt å ha det slik, og det er hellsikes mer befriende å le, ha det gøy, tøyse, tulle og ta et AKTIVT VALG om å VELGE gode morgener og gode dager! Sant!!

Tips til å være seg selv:

Legg bort bekymringer!

Om du kjenner at det er noe som bekymrer deg unødig, så legg dem bort. Lat som om at du legger dem på skyer som flyter forbi, og send dem langt av gårde. Det er faktisk en superfin teknikk vi bruker i hypnoterapien hvor du kan lukke øynene dine, og bare legg bekymringene direkte på skyene, og visualiser at de flyter avsted langt i det fjerne.

Ikke «please» andre!

Det er bortkastet energi dersom du skal bruke tiden din på å tilfredsstille andre i stedet for å ta vare på deg selv. Husk det de sier ombord i fly: Ta på deg din egen surstoff-maske først, og husk at det bør du gjøre i livet også!

Ikke tenk på hva andre måtte mene om deg

Ikke bruk energi på hva du «tror» at andre mener om deg. Ofte, så er det slik at vi har en egen oppfatning inni oss på hva andre tenker, men uten at det trenger å være sant. En annen ting, er at selv om noen mener noe negativt om deg, så trenger ikke du å ta det til deg som din sannhet. Du bestemmer selv hva du er, og hvem du vil være uten å la deg definere om hva andre tenker at du bør/ ikke bør være.

Bestem deg for å være positiv og glad!

Jupp, glade mennesker har det mye bedre enn negative folk. Sånn er det bare. Derfor kan du – hver eneste dag – VELGE å være glad og positiv. Jeg sier ikke at det er enkelt, for jeg har selv strevd med akkurat det, men jeg sier at det går an, og belønningen er at du får et liv som du gleder deg til hver eneste dag!

Nyt denne vakre dagen, og god hilsen fra Rachel 😊

👉🏻👉🏻Yes til å være seg selv!!👈🏻👈🏻 Enig?

Kanskje du også liker...

Populære artikler...