positivt-liv

Tiltrekker tankene dine et positivt eller negativt liv?

Har du noen gang tenkt over at tanker blir til ting? At du kan få, gjøre eller være alt du ønsker deg? Og at det ikke spiller noen rolle hvor stort ønsket ditt er?

Det du sender ut…

Når vi jobber med tankene våre, og tankens kraft, så vil alt du sender ut komme tilbake til deg. Uansett om du tror på tankens kraft eller ikke, så skjer det. Noen velger å tro at det er universet, og universets lover det handler om. Andre vil ha en mer nedpå forklaring, og si at det handler om vårt ubevisste sinn og vårt bevisste sinn. I det store og det hele handler det om at det du sender ut – tror kroppen din på.

Tankene våre er som en magnet

Det du tenker får du alltid tilbake. Det er ikke sikkert at du merker det i starten, men om du begynner å legge merke til det, så vil du se sammenhengen. Ta negative tanker, for eksempel. Disse blir gjerne til en negativ spiral, der de samme tankene kverner i hodet ditt uten stopp. Du kan jo tenke deg hva fokuset ditt blir på med denne tankegangen? Jo, negative hendelser, kommentarer og opplevelser. Du ser enklere det negative, selv om det positive er tilstede hele tiden. Det blir som om det negative står ut med sin klare, røde farge, mens alt det andre forsvinner inn i bakgrunnen i grått.

Det samme gjelder om du tenker positive tanker. Du har sikkert opplevd at dersom du tenker positive tanker, så hender det enda flere positive ting med deg. Det blir akkurat det samme som for negative tanker, bare at dette en en fantastisk, positiv loop der du utstråler positivitet, og du enklere ser alt det fine og gode som skjer i livet ditt. Det gjelder bare å få vektskålen over 51% mot det positive, for det er da det magiske skjer.

Bestem over dine tanker

Universets lov er «loven om tiltrekning». Den har vært der siden tidenes begynnelse. Det spiller ingen rolle hvem du er, eller hvor du er, for loven om tiltrekning skaper hele din livserfaring gjennom tankene dine. Alt som dukker opp i livet ditt, blir trukket til deg i kraft av de bildene du danner i tankene dine. Du er det du tenker, og uansett hva som skjer i tankene dine så vil du tiltrekke deg det.

Men ingenting kommer til å skje om du ikke VIL DET SELV! Absolutt alle kan få en endring i sitt liv og snu tankene fra negative til positive, men det krever en solid innsats og gjennomføringsevne.

Så nå spør jeg deg;

  • Hva slags tanker fyller du hodet ditt med?
  • Hvilke signaler og tanker sender du ut til de rundt deg?
  • Hvilke følelser velger du å ha om det som skjer med og rundt deg?
  • Hvilke tanker har du om deg selv?

Hvis svaret på disse spørsmålene er at du stort sett tenker og sender ut negativitet, så er det ikke rart i at du ikke får til det du ønsker for deg selv.

Om du tror noe er umulig, så har du rett. Om du tror noe er MULIG, så har du rett.

Ha fokus på det som er bra, og projekter ut til verden det du ønsker i livet ditt. Det er DU som bestemmer hvilken retning ditt liv skal ta.

Skap deg en flott søndag, med mange positive tanker.

Klem fra Rachel.


Ønsker du en gratis lydfil som kan hjelpe deg å slappe av mer i hverdagen og som kan gi deg mer energi? Den kan du laste ned her:

lydfil-slapp-av

Lagre

Lagre

Kanskje du også liker...

Populære artikler...