Tilgi andre for ditt eget beste

Det er så utrolig viktig å ha evnen til å tilgi andre. De fleste har opplevd at vonde ting har skjedd, eller at man har blitt utsatt for vonde opplevelser. Dersom du velger å holde fast ved disse opplevelsene eller hendelsene, så holder du fast i fortiden din. I tillegg, så er det utrolig viktig at du gjør dette for DIN del. Du skal tilgi andre og hendelser og opplevelser for DIN del, og for at du skal ha det bra.

Tilgivelse frigjør deg selv

Mange opplever at dette er en utfordrende oppgave, men de som gjør dette og ser hvilken effekt det får på dem etter hvert, bli de aller beste ambassadører for  tilgivelse. Du blir frigjort, og du klarer å leve her og nå på en helt annen måte. En annen ting, er at dersom du er irritert, sint eller såret på bakgrunn av hva som er  sagt eller gjort mot deg, så vil alltid den andre personen være din sjef i ditt hode. De vil alltid ha kontroll på deg fordi at du holder fast ved negative følelser.

Ved å slippe taket på negative følelser og hendelser, så frigjør du deg selv fra det, og du vil klare å gå videre i livet ditt. For du vil vel ikke at andre enn du selv skal være din sjef i ditt liv?

Hvorfor tilgi?

Dersom noen har sagt eller gjort noe vondt mot deg, så har de det ikke godt i hjertet sitt selv. Ingen som har det godt i hjertet sitt sier vonde ting til andre. Og selv om du skal tilgi personen, så betyr det ikke at du forsvarer det som er gjort mot deg. Men du tilgir at det er gjort, og du sender gode tanker til personen som har gjort deg vondt. Du vil oppleve at det kan være vondt til å begynne med, men det er en fantastisk følelse når du har gjort det, og du forstår at du gjør dette for at du skal ha det godt. Det tjener ingen å tenke negative tanker, og i alle fall ikke deg.

Slik bruker du tilgivelse for ditt eget beste

Jeg har en oppgave til deg, og den er at du skal tilgi den eller de som har gjort deg vondt. Du skal sende tilgivende og gode tanker, og du skal øve deg på å slippe taket i det som har  vært. Skriv gjerne en liste over hendelser, episoder og mennesker som har gjort deg vondt, og deretter tar du for deg hver eneste en, og send masse gode tanker,  følelser, medlidenhet, omtanke, godhet og kjærlighet til disse.

Husk at det du sender ut kommer tilbake til deg. Tankene dine er som en bomerang som alltid  kommer i retur. Derfor vil du ha så gode og positive tanker som mulig, og tilgivelse er et kraftig verktøy for å gå videre i livet ditt, slik at du får det slik du ønsker at det skal være. Denne vil du garantert merke at hjelper deg. Og du vil føle deg mye mer frigjort og mer fri til å ta fatt på fremtiden din på en helt ny måte.

Kommer du til å gjøre oppgaven?

Klem fra Rachel.


Ønsker du en gratis lydfil som kan hjelpe deg å slappe av mer i hverdagen og som kan gi deg mer energi? Den kan du laste ned her:

lydfil-slapp-av

Lagre

Lagre

Kanskje du også liker...

Populære artikler...