Slik får du 2019 til å bli ditt beste år!

Det kan være at du sier hver år:

Dette året skal bli det beste året!

Høres det kjent ut?

Jeg kan tenke meg at du også er en av dem som setter deg noen intensjoner om at det nye året skal bli det aller beste året… og hva er det som skjer? Jo, du havner tilbake (eller kanskje ikke engang kommer deg skikkelig i gang) der du var før, og så blir det nye året bare nok et «vanlig» år hvor du lever livet akkurat slik du gjorde i fjor, i forfjor eller for 5 år siden.

Så hva er det som skal til for at du skal klare å endre det denne gangen? Hva er det som skal til for at du virkelig SKAL få ditt beste år ever?

For det første, så er det faktisk bra at du leser akkurat dette. Det betyr at du har en «intensjon» om å gjøre det litt bedre og kanskje få til en endring. Og det aller første budet er at du setter deg ned, og lager en skriftlig intensjon. Altså, at du skriver ned hvordan du ønsker at 2019 faktisk skal være for din egen del.

For at intensjonen skal ha kraft, så er det viktig at du skriver ned hva ditt mål vil «gjøre» for deg både praktisk OG følelsesmessig. Om du f.eks har et mål om at du skal begynne å trene, så må du også skrive ned hva det vil GJØRE for deg. Og for best resultat, så bør du komme helt inn i kjernen av hva det vil gjøre for deg følelsesmessig. Det vil også gjøre til at du holder bedre fast med målet ditt når ting blir tøffere, og du har lyst til å gi opp. En supergod øvelse, er at du skriver ned hva det vil GJØRE for deg 7 ganger slik at du kommer dypere og dypere inn i din indre kjerne. Jeg skal komme med et eksempel for deg lengre ned.

Det neste som er viktig, er at du er konkret i målet ditt. Det holder ikke å bare si at du skal trene mer. Du må f.eks si: Jeg skal trene 4 ganger per uke. Da er du konkret i målet. Og for å bli enda mer konkret, så kan du si: Jeg skal trene 4 ganger per uke. Mandag, Onsdag, Fredag og Søndag. Og enda mer konkret:

Jeg skal trene 4 ganger per uke.

Mandag, styrketrening kl. 6:30-7:15

Onsdag, intervalltrening kl. 18-18:34

Fredag, langkjøring kl. 06:00-07:10

Søndag, yoga kl. 13-14

Her er du så konkret at det ikke går an å gjøre feil. Og så kommer vi til hvordan du skal klare å holde målet ditt, og det gjør du ved at din intensjon er godt implementert i hjertet ditt, og for å finne det, så skal vi gå i dybden med 7 «gjøre-spørsmål» til deg selv.

F.eks:

Mål: Jeg vil trene mer

Spørsmål 1: Hva vil det GJØRE for deg å trene mer?

Svar: Det vil gjøre slik at jeg går ned i vekt

Spørsmål 2: Hva vil det GJØRE for deg å gå ned i vekt

Svar: Det vil gjøre at jeg føler meg bedre

Spørsmål 3: Hva vil det GJØRE for deg å føle deg bedre

Svar: Det vil gjøre til at jeg føler meg mer attraktiv for kjæresten min

Spørsmål 4: Hva vil det GJØRE for deg å føle deg mer attraktiv for kjæresten min?

Svar: Det vil gjøre slik at han ikke forlater meg

Spørsmål 5: Hva vil det GJØRE for deg at han ikke forlater deg

Det vil gjøre slik at deg føler meg trygg i forholdet mitt

Spørsmål 6: Hva vil det GJØRE for deg å føle deg trygg i forholdet ditt?

Svar: Det vil gjøre at jeg endelig får lov til å være meg selv slik jeg egentlig er uten å være redd

Spørsmål 7: Hva vil det GJØRE for deg at du kan være deg selv uten å være redd?

Svar: Det vil gjøre slik at jeg endelig kan leve livet slik jeg ønsker og at jeg alltid føler meg god nok akkurat slik jeg er!

Her ser du at vi spør 7 ganger, og vi følger alltid opp et spørsmål med svar fra det forrige spørsmålet. Her ser du også at vi kommer inn i kjernen av det som er den EGENTLIGE årsaken til at vi vil ned i vekt, og når vi får tak i den indre følelsen, så er det også det vi henter frem når ting blir vanskelig.

Det aller siste du kan gjøre, er at du lager deg en «trigger» for å holde på denne følelsen. Det er mange måter du kan gjøre det på, men jeg skal komme med et eksempel til deg. En trigger på vekt kan f.eks være at du har et bilde på telefonen din av deg selv slik du så ut når du hadde din idealvekt, eller at du har et bilde av noen som ser ut slik du ønsker å se ut.

Når du legger inn dette bildet på telefonen din som skjermsparer, så legger du også på de følelsene dette skal gi deg, og de henter du inn via de 7 spørsmålene du nettopp har gått gjennom slik at du får lagt bilde + følelsene sammen. Når du for eksempel har lyst til å spise en sjokolade, så henter du triggerfølelsen ved å stoppe opp, se på telefonen, og så er det mye lettere å tenke: «Åja, det er jo derfor jeg skal la den være, og heller ta et sunnere valg!»

For hver gang du ser på telefonen din, så vil du bli minnet på din trigger slik at du lettere tar gode valg.

Når jeg skal lage meg nye mål, så gjør jeg alltid dette. Det er bare sååå viktig å finne ditt indre hvorfor og hva det vil gjøre for deg. Når det er sagt, så kommer jo livet. Mange ting skjer, og det er lett at ting glir ut. Det skjer med meg, og det skjer med mange av oss. Derfor nullstiller jeg meg selv hvert år. Jeg startet for mange år siden med å lage min egen magiske reise hvert år i januar. Og det skal jeg selvsagt gjøre i år også. Det går ut på at jeg gjør små oppgaver gjennom hele januar, og jeg vil herved invitere deg til å bli med helt GRATIS. Kanskje du allerede har boken min «Den Magiske Reisen på 31 dager», eller at du ikke har den. Uansett, så vil det være av stor verdi for deg å bli med på denne indre reisen sammen med mange andre som også er superinspirert til å lage 2019 til det beste året «ever».

Klikk her for å bli med i gruppen GRATIS!

Klikk her for å lese mer om du er interessert i å investere i boken «Den Magiske Reisen på 31 dager!»

Håper denne posten var til inspirasjon for å starte et nytt år og at du denne gangen virkelig skal «naile» det!

Og bli gjerne med oss i gruppen i hele januar slik at du sørger for at du kan ha den beste starten på året som det bare går an å ha. Du er mer enn hjertelig velkommen til å bli med kjære deg.

Gode klemmer fra Rachel

PS: Jeg blir sååå glad for å få tilbakemeldinger og kommentarer på bloggene mine, så om du kan skrive ned hva som er ditt mål for 2019, så vil jeg mer enn gjerne høre det i en kommentar under her 🙂

Kanskje du også liker...

Populære artikler...