rachel-mentalt-sprek

Hvordan ble jeg mentalt sprek? Dette er min historie

Jeg bruker mye av tiden min på å gi tips og råd til hvordan andre kan jobbe med tankene sine, og å få det beste livet noensinne. Men hvor får jeg alle rådene mine fra? Og hvordan vet jeg så godt hva jeg prater om? Nå skal jeg fortelle deg hvordan jeg har erfart og lært livets store hemmelighet – hvordan jeg gikk fra å være sliten, utmattet og negativ, til å snu helt om og få et fantastisk, energisk og positivt liv!

Jeg måtte gjøre en endring

For mange, mange år siden jobbet jeg som leder i en bank, og hadde enda ikke fulgt hjertet mitt mot drømmen om å hjelpe andre. På dette tidspunktet hadde jeg helseproblemer, både med vond rygg og negative tanker. Etter måneder med dette, gikk det opp et lys for meg.

Jeg måtte endre totalt på livet mitt. Jeg visste enda ikke hva eller hvordan, men noe måtte gjøres. Derfor startet jeg med å tenkte igjennom ulike sider av livet mitt; jobb, helse, trening, kosthold, tanker og så videre. Til slutt skjønte jeg at fortsatte jeg å gjøre det samme på hvert felt av livet – da ville jeg værer på samme stedet om 1 år , 2 år og 5 år. Noe måtte gjøres, og jeg startet å lete etter svar.

Jeg leste bøker opp og ned i mente, men skjønte etterhvert at det var jeg selv som var løsningen. Det føltes som om jeg knuste en hengelås, eller at jeg knakk en vanskelig kode. For uansett hva jeg følte hvor vondt jeg hadde det i kroppen min – så forstod jeg at jeg måtte endre fokus. Jeg måtte begynne å se på det som var bra i livet mitt.

Løsningen lå i tankene mine

Det var ikke lett, det kan jeg love deg. For jeg lå i sengen med min vonde rygg, men brukte likevel tid på å krøke meg ut av sengen. Så takket jeg for det som var bra i livet mitt, og begynte å visualiserer det jeg ville ha. Jeg startet altså å endre tankene, litt ettet litt. For det var jo i tankene mine problemene var størst! Det var tankene mine som holdt meg nede i kvikksanden. Tankene fokuserte nemlig på den vonde ryggen 24 timer i døgnet. Så hva om jeg delte opp tankene mine slik at ikke ryggen fikk 100% av fokuset hele tiden?

Jeg forstod at jeg måtte starte å trene meg på det som faktisk fungerte, og å holde fokus på dette. Ja, jeg hadde en vond rygg, men beina mine var friske og sterke. Sakte men sikkert endret jeg fokus fra å kun være på den vonde ryggen som ikke fungerte, til å også være på resten av kroppen min som fungerte tipp topp. Etter mye øving og mange lange uker førte det til at jeg ble totalt frisk.

Det virket! Og det føltes SÅ fantastisk!

Senere sa jeg også opp min godt betalte lederjobb. Jeg fulgte hjerte mitt, satset som gründer, og startet som terapeut.

Tankene mine har siden den dagen, for mange, mange år siden fokusert på det som fungerer i kroppen min. Og fy søren så glad jeg er for å ha gjort dette, for jeg fikk et en fantstisk bonus, et liv med overskudd og energi, indre ro og balanse, positive tanker, og alt jeg ønsker meg.

Tankene våre er som en magnet. Det du sender ut kommer 10 ganger tilbake til deg. Tankene våre ER følelsene våre, og alt det du sender ut vil være definerende for hvordan du lever livet ditt.

Dersom du tror noe er umulig – så har du rett.

Dersom du tror noe er mulig – så har du rett!

Skjønner du hvor jeg vil hen?

Vil du la meg guide deg til et fantastisk liv?

Det er krevende å ha så mye som skjer i livet samtidig. Vi blir så opptatte at vi glemmer oss selv oppi alt – og vi lever nærmest livet på autopilot uten tid til å føle eller kjenne etter hvordan vi egentlig har det.

Kanskje fortiden har kastet deg en utfordring eller to. Har du kjent etter hvordan 2016 var for deg? Ble det slik du hadde tenkt deg? Kanskje et forhold du ikke helt fikk til, eller at du har vært syk eller at du har kjent at du går litt på akkord med deg selv?

Og kanskje har du lurt på om fremtiden, kanskje 2017 kan bli noen hakk bedre enn det forrige året. At du slipper å ha den indre følelsen av å ikke strekke til, være god nok, ha dårlig selvtillit og at energien er på bunn. Kanskje sover du dårlig også. Da er det ikke rart at du vandrer på tynn is.

Men det trenger ikke å være slik lenger! Du kan la resten av 2017 bli ditt beste år noensinne, og jeg hjelper deg hele veien dit.Du har nå lest hvordan jeg klarte å komme meg opp fra min dype dal med «feil» type jobb og vond kropp, til å løse alle mine problemer gjennom teknikker jeg skapte helt på egenhånd. Jeg vet at det virker, og det er derfor jeg har så utrolig lyst til å få æren av å guide DEG til DITT fantastiske liv.

Om du vil ha mer energi, overskudd, bedre selvtillit, færre bekymringer, og rett og slett bli en bedre versjon av deg selv – så kan du bli mentalt sprek NÅ!

Snart åpner vi en sommerkampanje på mitt Mentalt Sprek-kurs!

Følg med i innboksen din.

Stor klem fra Rachel.


Som en bonus til deg som er leser av bloggen min, så har jeg laget en helt gratis lydfil som hjelper deg slappe av og stresse ned. Den kan du laste ned her:

lydfil-slapp-av

Lagre

Kanskje du også liker...

Populære artikler...