Ingen coacher er feilfrie!

Hei kjære coach (eller soon to be),

Jeg er en stor tilhenger av det å jobbe med meg selv og egne «greier». Jeg er selvsagt ikke feilfri. Ooops, der avslørte jeg meg selv, he, he…! Hvordan er det med deg forresten?  Vi coacher må jobbe med oss selv hver dag for å holde oss mentalt spreke. Det er ikke bare klientene dine som må gjøre en jobb. Det herlige er at vi inspirerer våre klienter og de som digger å følge oss, når vi trener. Vi viser at det nytter å holde seg mentalt sprek. Derfor vil jeg dele mine 3 hotteste råd for å «walk the talk» slik at du kan influere de som digger deg.

Jeg tipper jeg ikke er for frekk når jeg hevder at du også garantert har temaer på lur, selv om du har en bakgrunn som terapeut eller coach. Følelser, menneskelige relasjoner og reaksjonsmønstre er jammen ting som setter oss på prøve daglig. Akkurat på samme måte som de klientene som vi er opptatt av å inspirere og hjelpe har det. Det er helt menneskelig det. Men det er en stor forskjell: Vi som coacher har verktøyene som skal til for å kunne dra oss fortere ut av hengemyren. Elsker at jeg har verktøyene for å gjøre det altså!  

Nytt av tiden for meg, er at jeg har bestemt meg for å bli mer synlig og tydelig i hva jeg elsker å fylle livet mitt med. Mental trening, fysisk trening og mat som gir glede til både kropp og sinn er svært viktig for meg. Men jeg har ikke delt så mye av det før. Nå ser du meg kanskje hoppe og sprette i fresht treningstøy på instagram eller facebook? Eller at jeg drikker en rosa eller grønn smoothie? Det er ikke et show for mine følgere, det er mitt liv! Jeg strekker meg så høyt jeg kan hver dag for å gjøre som jeg snakker. Da tenker jeg at det er topp om jeg viser det også, det er den ekte meg. Responsen har vært fantastisk. Meldingene som kommer i retur fra mennesker som følger meg, ja de inspirerer meg. Heldig er jeg, men det krever trening for at jeg kan være dronningen i mitt liv.

Når du jobber med klienter så er det topp å dele teknikker og verktøy. Men, det bli mer virkningsfullt om du selv virkelig følger de rådene du gir. Til sammenlikning så hadde du vel ikke bestilt time hos en frisør som var ustelt på håret? Slik er det med oss coacher også, vi er influencere for våre klienter.  

Jeg lovet deg inspirasjon til 3 måter som kan hjelpe deg til å «walk the talk».  Så keep walking og sug til deg inspirasjon på veien. Her kommer den!

Hot tips nr 1: Meditasjon

Meditasjon er et rykende varmt tips. Du trenger bare å bruke noen få minutter hver dag, gjør det gjerne på morgenen. Se på det som en time out og en hellig avtale. Gå inn i deg selv, og se om du kan sette stemningen for hvordan du ønsker at dagen din skal være. Ditt ubevisste sinn vil lede deg enklere gjennom dagen, for du har lagt en mental plan.

Hot tips nr 2: Observere tankene dine

Når jeg nevner at det er en god ide å observere tankene dine, så er det kanskje noe som er selvfølgelig for deg. MEN: det er allikevel så viktig å huske på. Gjennom dagen, så kan du observere hvilke tanker du har. Du kan reflektere om det er tanker som gjør deg godt, eller om det er tanker som er negativ for deg. Åpne bare døren for de tankene som du vil ha med deg videre. Er tankene negative, så kanskje det nytter å omskrive de til noe positivt? Visste du at kun 10-20 % av tankene dine er nye hver dag? Så resten er gamle historier du ikke har skrevet om ennå. Takk tankene for at de kommer, bruk de til å lage nye som er konstruktive og positive. Yuhuuu, og du er tilbake på sporet av å gjøre som du forteller. Ser du forskjellen nå?

Hot tips nr 3: Læring

På kvelden når du legger deg, «se» over dagen din. Dersom det har vært ting som ikke har vært slik du ønsker, så spør deg selv følgende spørsmål:

«Hvordan kan jeg gjøre det annerledes i morgen?»

Dette er et utrolig nyttig spørsmål, og du vil trene deg selv på å se læringen i situasjonen. Mye bedre enn å kritisere deg selv for det som ikke har fungert. Stikkordet er løsningsorientert, i stedet for problemfokusert. Akkurat som du forteller dine klienter hvis jeg ikke tar helt feil?

Når du er en coach eller terapeut som virkelig «walks the talk», da skinner det igjennom. Det er ekte og de som følger deg kan merke det. En liten bonus er jo når du får gode ord i retur. Det løfter både deg og businessen din.

Så nå har jeg influert deg med hva jeg gjør hver deg. Jeg higer etter å ha gode dager hvor jeg er mentalt og fysisk sprek. Visste du forresten at jeg har stått imot alle de store influensaepedimiene i år? Jeg har ikke vært syk en dag. Hurra for det sier nå jeg. Dette er jeg helt overbevist om at jeg klarte jeg fordi jeg fulgte de rådene jeg daglig deler.

Nå er du inspirert med disse 3 hotte tipsene for å leve som du snakker. Synes du at de var nyttige, hadde jeg blitt superglad om du deler de videre. Kanskje er det flere enn deg som kan ha glede å av bli oppmuntret til å «walk the talk».

Stor klem fra Rachel.

PS: Har du forresten lyst til å vokse din egen Coaching-Business? Om du enten er ny eller har jobbet en del med folk, så skal jeg dele med deg hvordan jeg tjente min første million som Coach og terapeut, og du vil garantert få mye utbytte av denne GRATIS workshoppén jeg starter på søndag 1.september. Klikk her for å lese mer!

Kanskje du også liker...

Populære artikler...