Hvordan sette intensjonen og gjennomføre manifestering!

For mange, mange år siden, så lærte jeg om tankens kraft og manifestering. Det jeg ikke visste, var at mine negative tanker var like viktig som mine positive tanker, og ikke minst: Når du skal manifestere, så må du lage deg en helt klar og tydelig intensjon for å klare å manifestere det du ønsker deg i livet ditt. Det er faktisk det aller første steget for å lykkes.

Ønske

Du må vite hva som er ditt indre ønske. Det kan være stort eller lite, men det må være noe helt spesifikt. Du bør f.eks ikke ha et ønske om å være lykkelig, for det er alt for vagt, og du er ikke spesifikk nok på hva «lykkelig» betyr for deg. Beskriv det gjerne som små hverdagshendelser som du kan se for deg i livet ditt. Det kan være konkrete ting hvor du føler deg lykkelig når du er på en løpetur, og/ eller når du lager god og sunn middag. Dess mer konkret du er i ønsket ditt, dess større sjanse har du for å lykkes.

Fokus

Det du har fokus på, det får du mer av. For at du skal klare intensjonen og målet ditt for manifesteringen din, så må du jobbe med å ha et klokkeklart fokus. Mitt aller beste råd, er at du starter dagen (hver dag), men å skrive ned intensjonen din. Du vil starte dagen med å ha fokus på det du vil og ønsker deg, og da vil du sende en positiv energi mot målet ditt hver dag.

Følelser

Yes, det er faktisk det aller viktigste når du skal manifestere intensjonen din. Legg all din positive kraft inn i manifesteringen, og du vil tiltrekke deg enda mer positivitet. Følelser slik som glede, begeistring, forventning, lykke, kribling etc. er med på å gi styrke til tankene dine, og deretter styrke til manifesteringen din. Det motsatte skjer om du har fokus på irritasjon, sinne, kritikk etc. Om du er irritert på at noen sniker foran deg i kassen på Rema, så vil du tiltrekke deg mer av samme følelsen. Du vil sannsynligvis oppleve den samme irritasjonen i trafikken og har det travelt, når du ser på TV og noen sier ting du ikke er enig i, oppfører seg dårlig osv. Kjenner du deg igjen? Derfor – snu fokuset over til deg du ØNSKER deg, og vektskålen vil tippe i den positive retningen.

Actionsteg

Lag deg små og konkrete actionsteg som du skal ta hver eneste dag for å nå målet og intensjonen din. Når du har fokus på det du skal gjøre, så sender du automatisk en beskjed til universet om at du jobber for å tiltrekke deg det du ønsker deg. Det motsatte skjer om du sitter på rompa di. Du sender en beskjed om at du ikke gjør noe, og universet sender deg «ingen ting»! Enkelt og greit.

ManifesteringsJournal

For å tiltrekke deg det du ønsker deg, så bør du starte dagen med å skrive ned målet og manifesteringen din hver eneste dag. Her må du skrive ned målet ditt, være konkret, ha en dato for når du skal ha oppnådd manifesteringen din, ha med følelsene dine og lag en plan.

Jeg hadde tidligere en notatbok som jeg noterte i, men nå har jeg laget min helt perfekte ManifesteringsJournal som jeg bruker hver eneste morgen. Den er helt genial, og den inneholder alt du trenger for å lage din egen perfekte ManifesteringsAffirmasjon hver dag.

Klikk gjerne i linken under om du vil bestille din egen Journal som du kan bruke hver dag!

Håper du likte disse punktene, og at det gir deg motivasjon for å starte med din egen manifestering – hver eneste dag slik at du når ditt drømmeliv og dine manifesteringer!

God og positiv manifesteringsklem fra Rachel 😊

Klikk her for å sjekke ut ManifesteringsJournalen!

Kanskje du også liker...

Populære artikler...