Hva skal til for å få et flott 2017?

Hvordan er det slik at noen mennesker bare ”er” lykkelige, mens andre må streve seg frem til lykke og fremgang? Noen får det så lett, mens andre må slite kontinuerlig med seg selv.

Kan du endre den du er?

Du har levd livet ditt gjennom det du har opplevd tidligere. Med det, så mener jeg, at dine handlinger, hendelser, opplevelser etc. har definert deg som person. Du har blitt den du er på bakgrunn av miljø og arv. Så her kommer det store spørsmålet: ”Er det fastsatt hvem du er, eller kan du ”omdefinere” deg selv?”

Jeg hører til stadighet setningen: ”Det er bare slik jeg er!” Mange tror faktisk at livet bare ER sånn, og at de må fortsette å leve livet slik de alltid har gjort. Etter min mening, så er dette en av de største feilene vi mennesker gjør. Vi har allerede ”definert” at vi ikke kan endre oss, og vi har definert livet vårt slik det alltid har vært.

Hva om jeg sier til deg: ”Du kan faktisk være akkurat den du ønsker å være!” Jepp; det er helt sant. Du kan faktisk bestemme deg allerede i dag for at du skal være den versjonen av deg selv som du ønsker. Er det lett å endre seg ”sånn over natten”? Nei, det er det ikke. Det krever at du setter deg mål. Det krever at du definerer HVORFOR du skal nå målet ditt.

What’s in it for me?

Du må spørre deg selv hvorfor akkurat dette målet er viktig for deg, og så må du kjenne at det er noe som gir deg glede og begeistring, og at du gjør det for DIN del. Til slutt, så må du lage deg en plan for HVA du skal gjøre for å oppnå målet ditt, og NÅR du skal ha oppnådd målet ditt. I tillegg vil jeg anbefale deg å lage delmål slik at du kan premiere deg selv underveis. Det å lage en oversikt over din egen fremgang vil sikre suksessen din bedre. Og det vil gi deg motivasjon til å fortsette prosessen din slik at du når målet med å bli akkurat den personen du ønsker å være.

Og så er det noe som er ganske sikkert: du kommer til å ha utfordringer underveis. Du kommer til å ønske å gi opp. Da bør du på forhånd ha laget deg en sikringsplan for hva som skal skje når du ønsker å gi opp. Dess mer du har definert hvorfor du gjør dette, og hva du skal gjøre for å havne i de samme fellene du har gjort tidligere, dess større sjanse har du for å lykkes bedre denne gangen (om du har forsøkt tidligere).

Det er aldri for sent for endring

Vi mennesker er slik, at når det er noe vi har prøvd tidligere – og feilet, så vil vi tro at dette er vår nye sannhet. Derfor må vi snu måten å tenke på. Vi må starte på nytt igjen for å danne nye mønster. Jeg snakker av erfaring. Selv har jeg levd et liv på bakgrunn av den jeg trodde jeg var, og ikke den jeg faktisk ER.

Den personen jeg er i dag, er ikke den personen jeg er i morgen. Jeg kan hele tiden bestemme meg for hvem jeg ønsker å være – dersom det er noe som jeg, kroppen min og hjertet mitt ønsker. Helt sant! Men det aller viktigste, er at du må tro at det er mulig selv. Når du leser dette, så kanskje du tenker; Neeeei, dette kan ikke være mulig! Da har jeg en nyhet til deg: Da er det ikke mulig!! Og det er fordi du har bestemt deg at det ikke er mulig.

Om du leser dette, og tenker: Oi – kan dette være sant? Det har jeg lyst til å forsøke! Dersom du tenker det siste, så er mulighetene store for at du kan få det til å skje. Men du må gjøre jobben, og du må definere i detalj hvem du ønsker å være, og hvorfor. Det er en jobb du må jobbe med litt hver dag. Det krever egentlig ikke så mye, men det krever at du har fokus på det, og at du bestemmer deg for at du skal få det beste livet du ønsker det.

Jeg klarte å endre mitt liv!

Du klarer det du også – BESTEM DEG! –og gjør noe med det!

Ha et superfantastisk flott 2017 – fordi du har bestemt det!

Klem fra Rachel

PS: Skriv en kommentar for hva du skal gjøre for å få et supert 2017! Jeg skal planlegge godt, enn du?


Ønsker du en skikkelig god start på 2017? Bestill min bok «Den magiske reisen på 31 dager», og få daglige oppgaver som hjelpe deg til å få ditt beste liv noensinne. Vi har allerede startet reisen, men det er ikke for sent å bli med. Bestill boken og bli med i Facebook-gruppen nå.

22

Kanskje du også liker...

Populære artikler...