Essensielle selv-coachingspørsmål som kick-starter drømmen din!

Kjenner du i magen din at du kanskje burde ha gjort noe annet, eller at du ikke helt har kommet deg i mål med deg som er DIN drømmejobb? Jeg har en liten metode jeg bruker for å kick-starte drømmene mine, og det er med disse essensielle spørsmålene som du kan stille deg selv. Jeg bruker å gjøre denne oppgaven en eller flere ganger per år. Det kommer an på hva jeg kjenner at jeg ønsker i livet mitt, og det kan være at jeg kjenner at jeg trenger ny inspirasjon for å komme meg videre.

Dette passer for deg som ønsker å gå i en ny retning, endre retningen eller styre deg selv mot enda tøffere mål.

Dette er noen av de mest kraftfulle spørsmålene du kan stille deg selv (dersom du lar deg selv åpne sinnet ditt for å la nye ting ta plass).

Jeg liker å gå inn i en liten meditasjon når jeg gjør øvelser slik som dette, og så lar jeg mitt ubevisste sinn åpne seg for å ta imot det som kommer til meg. 

🦋 Jeg legger jeg meg ned i en god lenestol.

🦋 Lukker øynene.

🦋 Puster inn og ut noen ganger for å kjenne at pusten blir rytmisk.

🦋 Jeg lar alle tankene mine fare avgårde som skyer på himmelen, 

og deretter spør jeg meg selv:

1. Hva om jeg visste med sikkerhet at jeg kom til å ha suksess  uten å feile, hva ønsker jeg å gjøre?

2. Hva om jeg var fri fra alle mine hindringer, hva skulle jeg gjort?

3. Hva om jeg kunne feile, men at det var helt greit i starten, hva ville jeg ha gjort?

4. Hva om jeg kunne jobbe med drømmejobben min, hva ville det ha vært?

Ofte, så får jeg nye «åpenbaringer», og det kommer tanker som kanskje er skummel å tenke på, men jeg skriver det ned, og så starter jeg en fordøyelsesprosess inni meg. Jeg lar den nye drømmen få lov til å ta plass inni meg, for hva er vi uten store drømmer og mål? Jeg føler at det driver meg videre i livet mitt, det skaper motivasjon og inspirasjon, og det er sabla godt å vite at jeg har en haug med spennende ting som ligger foran meg – hele tiden – om jeg lar meg!

Så… dersom du ønsker å tiltrekke deg nye drømmer i ditt liv, så gjør gjerne denne lille oppgaven, og så kan det være at du plutselig får et nytt og fantastisk 2022 😊

Lag deg en super dag, og dersom du liker denne lille «metoden», så del gjerne eller skriv en kommentar i kommentarfeltet.

God klem fra Rachel 

Kanskje du også liker...

Populære artikler...