drømmetavle

Drøm stort med din egen drømmetavle!

Det å drømme stort, betyr ikke at du går rundt og ikke har en god virkelighetsoppfatning. Det betyr at du tenker at du har alle muligheter åpne for å få akkurat det livet du ønsker deg.

Når du drømmer stort, så vil du oppleve at du får mye mer enn du noen gang kunne drømt om. De som drømmer stort vil skape seg en sannhet om at det er det som er riktig for dem, og de vil ikke drømme om å «settle for less». For hvorfor skal du venne deg til å kun ha begrensninger og å drømme smått?

Tenk for eksempel på hvilke råd du ville gitt ditt barn. Vil du ha sagt; «dette klarer du aldri», eller «go for it!»?

«If you can dream it, you can do it

Sitatet over, av Walt Disney, er jo helt riktig – DU kan få drømmene dine til å gå i oppfyllelse. Men for at du skal få det du  drømmer om, er det flere faktorer som må være med. En av de viktigste tingene er følelsene dine.  Hvordan du tenker om ting. Dessuten er det viktig at du virkelig tror på drømmene dine.

Derfor ønsker jeg å tipse deg i dag om å begynne på din vision board, eller drømmetavle. Du skal skrive en liste over ditt perfekte liv. Skriv, tegn, og bruk bilder. Drømmetavlen kan for eksempel omfatte:

  • Jobb
  • Reise
  • Bolig
  • Bil
  • Familie og venner
  • Forhold
  • Trening
  • Kosthold
  • Selvutvikling
  • Reise og ferie

Fra visualisering til håndfast drømmetavle

Etter å ha bestemt deg for områdene du vil ha på tavlen din, så skal du klippe ut bilder fra blader, eller finne bilder på internett du kan bruke, eller du kan rett og slett tegne eller skrive på tavlen. Drømmene dine vil hele tiden være dynamiske, og de endrer seg, så derfor kan du lage nye tavler etter hvert.

Bildene du har klippet ut limer du på en papptavle. Du kan enten lage en selv, eller du kan kjøpe et litt stort pappark i en bokhandel. Denne tavlen henger du på et sted hvor du kan se den hver dag. Det er superviktig, for da har du hver eneste dag øyekontakt med dine drømmer og dine ønsker, og de vil mye lettere gå i oppfyllelse.

Tankens effektive kraft

Med en drømmetavle på plass, så lager du deg en visuell og håndfast handlingsplan. Hver gang du ser på bildene og ordene på drømmetavla di, vil du bli påmint hva dine planer og mål er. Ikke minst vil du bli inspirert til å oppnå målene dine, for det er du selv som har designet drømmetavlen med bilder og ord som er spesielt motiverende for akkurat deg. Gjør din bestilling på drømmetavlen gjennom tankens kraft så tydelig og spesifisert som mulig, og du VIL få det du bestiller.

Jeg har selvfølgelig min egen drømmetavle, og ettersom drømmene mine har gått i oppfyllelse har jeg byttet dem ut med nye. En av drømmene som har gått i oppfyllelse er selvfølgelig jobben min, at jeg får jobbe med å hjelpe mennesker hver dag. For noen måneder siden flyttet jeg og familien min også inn i drømmehuset, med et stort areal i kjelleren til bedriften min, med både et kontor til meg, og et møterom. Så her er nok en ting fra drømmetavlen min oppfylt, og må byttes ut med en ny drøm.

Hva med deg? Har du en drømmetavle? Hva er de aller største drømmene på din tavle?

Om du allerede har en drømmetavle, del gjerne et bilde av den med oss alle i kommentarfeltet på Facebook-siden min Hjertemedisin.

Klem fra Rachel.


Ønsker du en gratis lydfil som kan hjelpe deg å slappe av mer i hverdagen og som kan gi deg mer energi? Den kan du laste ned her:

lydfil-slapp-av

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Kanskje du også liker...

Populære artikler...