“Fake it until you make it” er mitt motto!

Hei flotte deg,

Hverdagen er tilbake og jeg roper HURRA. Jeg har hatt en superfin sommer, virkelig! Men, jeg elsker også hverdagene som ligger foran meg nå. Jeg trener både kropp og tankene mine daglig. Det gjør dagene så magiske og verd å satse på. Gjør du også det, eller bare en fjern drøm for deg? Jeg har et hemmelig våpen for å få skape disse herlige dagene, i dag deler jeg det med deg!

Her om dagen satt jeg og kikket ut, og tok meg i å filosofere litt om været. Jeg er egentlig ikke så opptatt av været, men jeg ble så fascinert. Jeg tok et bilde av skyene der de var faretruende mørke og helt lyse på en gang. De gikk liksom inn i hverandre. Så slo det meg: Slik fungerer jo jammen tankene våre også.  

Daglig spinner det rundt en enorm mengde tanker i hodene våre. Det er lett for å bli svimmel av mindre. Hehe! Jeg tror ikke jeg tar feil om jeg hevder at tankene ikke alltid nødvendigvis er lyse skyer? Men fortvil ikke, bak skyene skinner alltid solen.

La meg gi deg en tankevekker: Hvordan du snakker til deg selv vil påvirke om du får de tankene du vil ha. Kanskje blir du litt provosert når jeg sier dette, men tygg litt på det, så er jeg ganske sikker på at du forstår hva jeg mener.

Fun fact: Den personen du snakker mest til i løpet av livet, det er deg selv. Så derfor er det superviktig at du tenker på hva du tillater at tankene dine sier til deg. Det krever trening det, daglig vil nå jeg hevde.

Hver morgen før jeg står opp, bruker 3 minutter for å tenke og visualisere hvordan dagen i dag skal bli. Jeg velger gode dager og jeg har flest av dem. Er det en dag jeg synes det er utfordrende å velge gode dager, da bruker jeg ordspråket: «fake it until you make it». Da finter jeg ut hjernen til å tro at jeg har det fint, selv om de mørke skyene er faretruende nære.

På slike dager da tar jeg frem mitt hemmelige våpen:

De 3 S`ene, de er et helt magisk verktøy jeg er så glad for at jeg har i verktøykassen min. Hver S har selvfølgelig en betydning, og de skal du straks få vite. Jeg har bare lyst til å si at disse verktøyene som skjuler seg bak hver S, de hjelper deg med å snu negative tanker til positive tanker. Simsalabim, så enkelt er det. Du trenger bare å trene på teknikkene som gjør deg mentalt sterk.

Holdt du pusten i spenning? Ikke gjør det er du snill, det er så viktig å puste vet du. Uansett, her får du verktøyene som er gull verdt:

S nr 1, den står for egenskapen SE. Her skal du identifisere tanken som kommer, kjenne og «se» at det er en tanke. Er tanken negativ og gjør deg lite godt? Da er det på tide å gå videre til neste S.

S nr 2. er STOPP. Kjenner du igjen en negativ tanke, så skal du rett og slett stoppe den tanken. Bruk ordet STOPP. Hit, men ikke lenger er taktikken. Hver bestemt når du sier det. Kanskje hjelper det deg å fysisk holde hånden opp og gjøre stopptegnet?

Når du har klart å 1. se tanken og 2. stoppe tanken, da har du kommet langt. Men et viktig grep til vil ta deg helt opp til de lyse skyene.

Da er det på tide å SNU, som er S nr 3. Finn heller en positiv måte å tenke på. Det er nesten som i fjellvetteregel nr 8, det er ingen skam å snu. Veldig ofte er det fornuftig å snu.  

For å gjøre det litt enklere å forstå, så laget jeg et eksempel til deg: Når du tenker negativt så lyder det: «i dag har jeg ikke lyst til å gå på tur fordi jeg er så sliten». Svært negativt å tenke! Enig? Hva om du heller si til deg selv: «I dag har jeg lyst til å bli hjemme og lese en god bok». Da gir du en negativ problemstilling en positiv løsning. Du koser du deg istedenfor å ha dårlig samvittighet og tunge tanker. Ser du forskjellen?  

Se, stopp og snu, viktige verktøy som jeg er ganske sikker på at vil gi deg et helt annet perspektiv på dagene da du starter med mørke skyer. Fake it until you make it, tren, tren, tren, og skyene vil snu fra mørke til lyse.

Jeg trener hver dag for å holde min tanker positive, og jeg digger å dele med deg hvordan jeg gjør det. Det er for godt til å holde for meg selv, disse treningsverktøyene som hjelper meg til å skape magiske hverdager.

Del gjerne med meg om du har prøvd ut teknikken, jeg elsker å høre historier om hvordan det går med akkurat deg.

Glad hilsen fra Rachel.

PS: Forresten… vil du ha denne mentale teknikken som en pdf. fil som du kan printe ut og ha tilgjengelig for deg?

Last ned GRATIS her: https://rachelwilmann.no/3ser-rw

Kanskje du også liker...

Populære artikler...