bli-positiv

Fei negativiteten under teppet med disse 6 tipsene

Du har sikkert hørt mye om hvordan du kan tenke mer positivt. De som tenker mer positivt takler som regel stress bedre, de har bedre immunsystem og de er mer lykkelige. Det er mange som prøver å gjøre sitt beste for å snu på tankene til det positive, uten at de får det helt til. Så hva kan akkurat DU gjøre for å bli bedre til å tenke positivt?

Jeg har satt opp seks smarte triks du kan bruke for å bli mer positiv – allerede i dag!

1. Valg

Positive ting skjer med positive mennesker. Positive mennesker klarer alltid å snu en vanskelig situasjon til noe positivt. For eksempel; dersom en positiv person stryker på eksamen, så vil hun kaste seg over bøkene, finne ut hva hun må gjøre, og deretter sørge for at hun står neste gang. Positive mennesker er veldig løsningsorienterte, og de er mer lykkelige. Du kan ta et valg om å snu enhver situasjon til noe positivt hver eneste dag.

2. Gøy

Negative mennesker lever ofte mer kjedelige liv. De finner på mindre gøy, og nyter livet mindre. Det vil si at positive mennesker finner oftere på mer morsomme ting. De er mer kreative, og de ser ofte muligheter i enhver situasjon. Finn på noe som er gøy hver dag, så lever du et mer positivt liv.

3. Mål

Det er viktig å ha mål i livet. Hvordan vil du at livet ditt skal være? Positive mennesker setter seg ofte mål, og finner muligheter for å nå målene sine. Det er viktig å vite hva du vil med livet ditt og når du klarer å definere det med å skrive det ned, så er sjansene dine mye større for at du lykkes med å få et fantastisk liv.

4. Se

Skal du se koppen som halvfull, eller halvtom? Måten du ser på hendelser definerer deg som person. Ditt indre og ytre språk vil definere følelsene du har i kroppen din, og det vil definere hvordan du takler livet ditt. Du kan prøve å observere tankene dine, og «se» om ditt språk er halvfullt eller halvtomt. Dersom du alltid velger å se på det halvfullt, så har du større sjanse for å ha et godt liv.

5. Deg

Klarer du å se de positive tingene du gjør i livet ditt, eller er du en person som alltid kritiserer deg selv? Når du klarer å se det som er positivt inni deg selv, så blir du mer lykkelig. Når du klarer å se alt du gjør med en positiv vinkling, så vil du også ha et bedre liv. Det er en klar sammenheng mellom de som er positive og de som har det livet de ønsker seg.

6. Andre

Klarer du å gi positive tilbakemeldinger til andre? Klarer du å se det gode i hva andre rundt deg gjør? Når du klarer å se det beste i menneskene rundt deg, så vil du klare å se det beste i deg selv også. Jeg tror at det du sender fra deg av tanker og følelser kommer tilbake til deg selv. Så derfor sprer jeg om meg med positivitet og glede. Prøv det du også. Det funker!

 

Vi åpner Mentalt Sprek-kurset mitt for nye medlemmer i dag, søndag kl 09! Klikk under her om du ønsker å lese mer og melde deg på:

Håper du lar meg hjelpe deg å få det beste livet du noensinne kan ha – og å bli Mentalt Sprek.

Klem fra Rachel.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Kanskje du også liker...

Populære artikler...