7 enkle og virksomme steg til å manifestere drømmelivet ditt!

Å manifestere er som en bumerang. Det du sender ut av tanker og energier kommer tilbake til deg.

Du har mange kjente personer i verden som tror på manifestering og tankens kraft, og som aktivt jobber med det. Det er personer som Jim Carrey, Arnold Schwarzenegger, Jay-Z, Oprah Winfrey, Lady Gaga, Will Smith og mange flere. Kult hva!?

Jeg har jobbet med dette i mange år, og jeg synes det er supermoro å tiltrekke meg det livet jeg ønsker meg.
Du kan få alt fra bedre økonomi, et supert kjærlighetsforhold, god helse, drømmejobben din og masse mer.

Men hva gjør du, og hvordan går du frem?

Her skal du få noen manifesteringstips hos meg.

1. Lag deg en intensjon og et konkret mål

For å få det du ønsker deg i livet ditt, så må du vite hva du ønsker å oppnå. Derfor kan det lønne seg å lage deg en liste over din intensjon og mål med manifesteringen din. Deretter, så må målet ditt være veldig konkret. Du må «si fra» i klartekst til universet hva du ønsker deg. Dersom du er uklar, så får du ikke det du ønsker deg, og du tiltrekker deg vås. Dersom du er klar og tydelig, så er det mye enklere å få det du vil ha. Altså et konkret mål og en liste over hva dette målet skal inneholde.

2. Lag deg en konkret affirmasjon

Når du har satt deg et mål, så bør du lage deg en affirmasjon for å tiltrekke deg målet ditt. En affirmasjon er en setning (eller to) du sier til deg selv gjentatte ganger for å få et ønsket resultat. Jeg har jobbet med affirmasjoner i mange år, og det fungerer som rakker´n. Det er supergøy, og du «mater» kroppen din med positive og gode tanker. Så uansett om du tror på manifestering eller ikke, så er affirmasjoner positivt for deg. Det du mater hjernen din med, er det den tror på. Derfor bør du mate hjernen din kun med det du ønsker deg. Om du hele tiden sier til deg selv at du er udugelig… ja, da er det det du tror på, og det du føler at du er.

Dess mer konkret du er, dess bedre er det. La oss si at du skal tiltrekke deg penger, så bør det være en konkret dato får når du skal ha oppnådd målet ditt, hvor mye, og ikke minst – hva det vil GJØRE for deg i livet ditt.

3. Føl det

Og da kommer vi over til punkt 3. For at manifesteringen skal fungere, så MÅ du føle hva det skal gjøre for deg. Det nytter ikke å sette seg et mål uten at du kjenner i kroppen hva dette målet vil skape for deg. Dersom du skal manifestere penger, så må du kjenne, føle, vite hva disse pengene kan gjøre for deg i livet ditt. Altså, at du kan reise hvor du vil, at du kan bo i drømmehuset ditt, at du kan kjøpe deg ditt drømmemaleri for å henge det opp på veggen si stua di og så videre. Dersom du bare manifesterer 1 million, så vil ikke det bety noe for deg. Det som betyr noe, er hva denne millionen vil gjøre for deg. Derfor må du få med deg følelsene i manifesteringen din, og det skal selvfølgelig være gode og positive følelser.

3. Si det i nåtid

Når du skal tiltrekke deg det du ønsker deg, så er det viktig at du sier det du ønsker deg i nåtid. Dersom du for eksempel sier at du ønsker deg noe, så vil det alltid være en hendelse som er i fremtiden, sant! Derfor skal du si det som om at det er noe som allerede har skjedd. Det blir som en hest som har en gulrot hengene foran seg, men den blir alltid foran hesten. Lag som om at det har skjedd, og at du allerede HAR drømmen din.

5. Gjenta det – igjen og igjen!

Si denne affirmasjonen så ofte du kan. Du må implementere dette godt i kroppen din, og det gjør du ved å si denne affirmasjonen igjen og igjen. Du kan gjerne si din affirmasjon 100, 200 ganger per dag.

6. Fake it til you make it!

Det kan være at du synes det er vanskelig å tro på det du skal tiltrekke deg. Men ved å si denne affirmasjonen, med følelser, hver dag, flere ganger, så kan det være at kroppen din starter å tro mer og mer på at det kan skje. Derfor, så er mitt budskap at du skal gjøre alt du kan for å tro på dette, og fake it til you make it.

7. Vær takknemlig

Det er viktig å være takknemlig i livet ditt. For å tiltrekke seg noe bra, så må du være på en positiv frekvens. Dersom du hele tiden er utakknemlig for livet ditt, så vil du tiltrekke deg mer utakknemlighet. Det er som en vektskål, og du vil helt klart at denne vektskålen skal vippe mot den positive retningen. For dersom den blir for tung mot den negative, så er det der spiralen fortsetter å rulle, og dit vil du så klart ikke.

Eksempel på gode affirmasjoner innen penger, helse, forhold:

Jeg er en pengemagnet, og penger kommer lett og fritt fra alle kanter. Jeg har en god, trygg og sikker økonomi som gir meg frihet til å leve drømmelivet mitt hver dag.

Jeg elsker at kroppen min er sterk og sunn, og jeg er stolt over å være fantastisk sprek. Jeg elsker å løpe, gå i fjellet og gjøre akkurat det jeg vil hver dag.

Jeg er slank, sterk og en fantastisk trygg og selvsikker dame som strutter over av energi og glede

Jeg elsker å leve i et fantastisk forhold hvor jeg og mannen min respekterer og elsker hverandre. Vi er verdens beste kjærester og venner.

Håper du liker dette, og at du kan bli motivert til å starte å manifestere hver dag:)

Goood klem fra Rachel

PS: Manifesterer du, eller har du tenkt å starte? Og del gjerne dine tanker:)

Kanskje du også liker...

Populære artikler...