5 steg til å sette deg mål gjennom manifestering

Heisann kjære deg!

Nå er vi virkelig i gang med et nytt år, og vi har en haug med helt nye dager foran oss.

Jeg bare elsker å  starte hvert år med nye mål, en stor dose selvutvikling og virkelig jobbe meg gjennom alt skitt som var i fjor 😊

En annen ting som virkelig står på agendaen min i år, er manifestering. Jeg digger å bruke tankens kraft, og jeg digger når jeg når målene mine jeg setter fordi jeg har bestemt at akkurat DET skal jeg få til!!

Jeg tror på energier, og jeg tror at du kan få alt du ønsker deg i livet ditt.

Jeg skal gi deg noen punkter som er viktig for å få til den aller beste manifesteringen, og den vil jeg dele med deg her:

1. Sett din intensjon

Altså, noe av det viktigste du gjør, er selvsagt å ha et klart og tydelig mål. Slik setter du intensjonen for din manifestering. Spør deg selv: Hva vil virkelig endre livet mitt de neste 12 månedene? Hva vil gjøre meg lykkelig? Og så lager du deg et mål ut fra det. Jeg kommer tilbake til hvorfor dette er viktig.

2. Vær spesifikk

Når du skal manifestere, så må du sende ut en bestilling. La oss si at du virkelig ønsker deg en pose pistasjenøtter. Så spør du partneren din om å kjøpe nøtter til deg når han/ hun er på butikken. Han/ hun kommer hjem med peanøtter, og du blir litt irritert, for du vil ha pistasjenøtter. Da kan du ikke bli irritert, for du har jo bestilt nøtter, og du har fått nøtter.

La oss si at du ønsker deg en mann, så må du være konkret på hvilken type mann det er og hva det vil gjøre for deg i livet ditt. Jeg hadde en kunde en gang som ville ha seg en kjæreste, men hun klaget til meg og sa, «Jeg får jo bare drittsekker!».

Jeg sa til henne at hun måtte være konkret i hvilken type mann hun ønsket seg slik at universet forstod akkurat hva som skulle bli sendt til henne. Og gjett hva: Hun fikk drømmemannen sin kort tid etter! Kult hva!

3. Sett en dato

Når du skal manifestere, så må du ha en konkret dato til universet. Du kan ikke si at du ønsker deg kr. 10 000,- til sommeren, for hva betyr det? 1.mai? 30.juli?

Sett en konkret dato som du (og universet) kan forholde seg til.

4. Føl det

Jupp, du må kjenne etter hva målet ditt virkelig betyr for deg, og hvordan det vil føles inni deg når du når målet ditt. Dess mer ekte følelser du klarer å ha i manifesteringen din, dess raskere og bedre blir manifesteringen. På punkt 1 bad jeg deg om å finne ut hva som gjør deg lykkelig, og dersom du virkelig klarer å FØLE en indre lykke, eller FØLE det som er målet ditt, så har du kommet langt. Energiene jobber gjennom følelser, og dersom du har en nokså nøytralt mål, så vil ikke «bestillingen» din få en god gjennomslagskraft, og det kan hende at du får lite eller ingen ting av det du forsøker å manifestere.

Manifestering er tankens kraft, og det ligger i ordet: KRAFT!

Du må ha kraft i manifesteringen din, og det får du gjennom FØLELSER!

Så FØL målet ditt, og du vil kjenne forskjellen!

5. Lag din egen ManifesteringsAffirmasjon

Lag din egen manifesteringsaffirmasjon som du gjentar til deg selv hver eneste dag helt til du har kommet deg i mål med manifesteringen din. Og legg alle dine følelser inn i manifesteringen din, og «woohlah…»: Du manifesterer fletta av deg!

En affirmasjon er en positiv setning du sier gjentatte ganger med et ønsket mål.

Håper du likte disse lyn-punktene, og at det kan gi deg inspirasjon til å manifestere masse gjennom dette helt nye året.

Det er noen flere punkter som virkelig er essensielle for å få til den perfekte manifesteringen, og på søndag har jeg en workshóp hvor jeg skal dele med deg min helt perfekte 6-stegs Manifesteringsmetode slik at du virkelig når målene dine for dette året. Dette passer spesielt godt for deg som har lyst til å jobbe med kunder på dette temaet. Kanskje du har lyst til å skape din egen business ved å hjelpe andre til å bli RÅ på manifestering.

Har du lyst til å bli med?

Det er GRATIS!

Klikk her:

Nyt denne vakre dagen! God klem fra Rachel 😊 🎉🥳

Kanskje du også liker...

Populære artikler...