5 enkle steg til å invitere mer spiritualitet i hverdagen din 😊

Jeg er mamma, kjæreste, har en egen business, forsøker å trene jevnt over hele uka, være med venner, være sosial og samtidig ta vare på kropp og sjel… Puh sier jeg bare… Ting går sannelig i ett mange ganger, og noen ganger går det også litt skeis. Jeg er ganske så flink til å holde mine egne løfter til meg selv, men noen ganger kjenner jeg på at jeg er sliten, og bare har lyst til å se TV.

Kjenner du deg igjen?

Så…. en av de tingene jeg vet gir næring til kroppen min, som gir mer energi er faktisk at jeg klarer å implementere daglige rutiner når det kommer til å ta vare på meg selv. En av de tingene jeg brenner for, og som er viktig i livet mitt, er min spiritualitet.

Men hva betyr nå egentlig det da?

For meg, så betyr det at jeg er i kontakt med magefølelsen min, intuisjonen, at jeg manifesterer, at jeg er i kontakt med universet på et vis. Jeg føler at livet gir så himla mye mer mening når jeg har “slike” ting i livet mitt, om du skjønner. Innimellom, så “glemmer” jeg det litt, og da føler jeg at hverdagene mine ikke har like stor mening. Og ikke misforstå meg, for jeg har gode dager, men da føler jeg at jeg kanskje er litt mer utafor meg selv, og det vet jeg på sikt ikke er bra.

Jeg vet at det er mange som føler det likedan, og som ønsker at spiritualitet kunne være litt mer til stede i dagliglivet, og derfor har jeg laget noen steg til deg som du kan følge, og som gjør at du får litt mer av universets gleder i livet ditt, om jeg kan si det slik 😊

Meditasjon

Meditasjon er en eldgammel aktivitet som er kjent for å redusere stress og negative følelser, øke selvbevissthet, tilstedeværelse, øke fantasien, tålmodigheten og toleransen. Det er også en veldig enkel måte og praktisere egenkjærlighet, å ta vare på seg selv nettopp fordi det krever så lite av oss. Enten du velger å meditere ved å sitte stille og rolig for deg selv i 10-30 minutter, eller du bruker tiden på andre organiske aktiviteter som fargelegging og maling er meditasjon en fantastisk måte og øke din spirituelle velvære på. Nettopp fordi meditasjon krever vår tilstedeværelse, som bringer ro, klarhet og energi. Disse er verdifulle brikker i puslespillet spirituell velvære. Det fine med meditasjon er at du enkelt kan implementere 2-30 minutter i din daglige rutine. Start gjerne med bare et par minutter hver morgen før du hopper ut av sengen, og øk gradvis om du ønsker det. Litt er alltid bedre enn ingen ting, men med 10 minutter om morgenen eller kvelden… ja, da kan du se hvilke underverker det gjør!

Affirmasjoner

Aktiviteten av å gjenta positive affirmasjoner er en enkel og effektiv måte og ta vare på din spirituelle velvære. Dette er fordi affirmasjoner har en innebygd kraft som motiverer deg til å oppfylle dine mål i livet igjennom å skifte fokuset ditt fra negative tankemønster til positive tankemønster. Affirmasjonene kan være så enkle som «jeg greier alt jeg legger hjertet mitt i», eller mer detaljerte som «jeg er suksessfull og engasjert i min jobb som coach og får fantastiske tilbakemeldinger fra mine klienter». Du kan velge å søke opp affirmasjoner som passer ditt fokus på nett eller du kan skrive dem selv. Det aller viktigste er at du tror på det du sier som om det allerede har skjedd. Tankens kraft gjør underverker, så til mer du gjentar noe desto større kraft har det i ditt liv!

Gå ut i naturen

At det å tilbringe tid ute i naturen bringer oss ro, konsentrasjon, tilstedeværelse, produsere en lykke følelse, reduseres angst, depresjon, irritasjon og mye mer er ikke noe nytt. Vi har lenge visst om fordelene av det å tilbringe tid i naturen. Likevel overser vi ofte hvor stor betydning et lite kvarter i frisk luft har for vår spirituelle velvære. I likhet med meditasjon, trenger vi bare å implementere 15-30 minutter ute in naturen daglig for å kjenne på fordelene av frisk luft og naturens omgivelser. Start med 15 minutter om morgenen eller kvelden og se hvilke underverker det gjør!

Takknemlighet

Takknemlighet har virkelig vært en game changer i livet mitt. Jeg tror av hele mitt hjerte at dersom jeg er takknemlig for det jeg allerede har i livet mitt, så vil Universet gjøre slik at du får du enda mer.

Jeg bruker å starte hver morgen med å si noen takknemlighets-setninger inni meg. Jeg takker for hendene mine, hjertet mitt, kroppen min, Elisabeth (datteren min), Petter (kjæresten min), vennene mine, jobben min, kundene mine osv….. Jeg takker og takker.

Deretter bruker jeg et par minutter på å skive ned 3 ting jeg er takknemlig for akkurat i dag. Jeg har en manifesteringsjournal (Klikk her om det er interessant for deg) som jeg skriver i hver eneste dag, og der er det rom for noen linjer med takknemlighet, og jeg digger å skrive det ned.

På kvelden når jeg legger meg, så går jeg gjennom hodet mitt hva jeg har å takke for akkurat den dagen. Det du har fokus på, det får du mer av. Og siden dette er det siste jeg gjør før jeg sovner, så tar jeg med meg den følelsen gjennom natten, og det er med på å kjenne på takknemligheten i livet mitt enda mer. Jeg føler meg faktisk lykkelig… Det er en indre glede som vibrerer i hjertet mitt, og det er superdeilig. Prøv det!

Vær åpen

Vær åpen for tegn som kommer til deg fra Universet. Det kan komme gjennom bilder, sangtekster, noe en person sier, veiskilt etc. Du kan få tegn fra “overalt”! Det er superdigg når du kjenner at du lever i kontakt med Universet, og du lar deg bli veiledet. Just love it. Det er som en gave som kommer rekende på ei fjøl, og du kan bare ta imot!

Håper du likte disse punktene, og at det kan hjelpe deg også med å få litt mer spiritualitet i hverdagen din. Og følg med, for på mandag, så åpner jeg HIMMELportalen. Det er en medlemsportal for deg som vil ha dette som en del av livet ditt, og hvor du kan få meg som din spirituelle mentor gjennom hele året. Jeg supergleder meg til å jobbe aktivt med dette fremover.

Her er en snik peak om du vil lese mer (det er allerede maaange påmeldte):

https://go.rachelwilmann.no/himmelportalen-kjop-2022-1

Lag deg en superfin dag!

God klem fra Rachel 😊

Kanskje du også liker...

Populære artikler...