Du er stygg!

Du er stygg!

Jeg liker ikke hvordan du ser ut! I tillegg har du stor rumpe, og du har store porer i ansiktet ditt.

Håret ditt ser alltid fælt ut.

Når det gjelder jobben din, så kan du ikke den heller! De andre får den til bedre enn deg. Jeg tror ikke noen liker deg på jobben. Hvordan kan de like en person som egentlig ikke duger i jobben sin?

Ikke rart du er tjukk heller. Du gidder jo ikke å trene eller spise skikkelig. Du sier at du skal starte på nytt hele tiden, men gjør du det? Nei! Heller ikke det får du til! Hva er det med deg? Tjukk og i dårlig form.

Hvordan kan kjæresten din like deg? Han vil heller ha noen som ser bedre ut. Når han går ut, så ser han sikkert etter noe bedre. Ikke rart heller, med tanke på hvem du er og hvordan du ser ut.

Ja, jeg liker deg rett og slett ikke. Jeg tror ikke du er en god person!

Tenk å si noe sånt til en annen person. Er ikke det galskap? Hvordan ville du ha reagert dersom du hadde hørt noen si dette til en annen person? Hadde du sagt noe imot? Eller hadde du oversett det?

Det verste er, at dette er tanker og setninger veldig mange sier til seg selv. De snakker seg selv ”ned”. De sier ting til seg selv som de aldri ville ha sagt til andre mennesker. I årene jeg har jobbet som mental trener, så ser jeg at mange sier helt grusomme ting til seg selv. Er det rart at man sliter med blant annet dårlig selvfølelse og stress?

Jepp, jeg har også sagt mye av dette til meg selv. Personlig, så skapte det mye indre stress, negative tanker, følelsen av å ikke være god nok og en fysisk kropp som ikke fungerte.

Her er hva du kan si i stedet til deg selv hver dag:

Du ser bra ut!

Du har en sterk og sunn kropp som jobber godt for deg hver dag.

Du er flink og dyktig i jobben din. Du er godt likt, og du er et godt menneske. Du bryr deg om de rundt deg, og du er en god venn. Du er flink til å holde deg i form fordi deg gjør deg godt. Jeg liker deg godt, og jeg elsker å være sammen med deg hver eneste dag!

Er ikke dette hyggelig å si til seg selv hver dag? Tror du at du vil få en bedre dag dersom du klarer å endre fokus inne i deg selv, og si hyggelige og positive ting til deg selv?

Det har i alle fall endret meg.

Jeg har fått et liv jeg aldri kunne ha drømt om ved å endre tankene mine. Både bedre mental helse, men også en fysisk kropp som fungerer helt utmerket. Prøv det! Jeg lover deg at det vil være verd det!

Ha en super dag!

Klem fra Rachel

PS: Har du noen gang opplevd at du snakker deg selv ned? Og hva har det gjort med deg? Legg igjen en kommentar!

PS: Her har du 18 tips til hvordan du kan tenke mer positivt!

 

Kanskje du også liker...

Populære artikler...