Få din egen Millionær-mentalitet!

Har du noen gang lurt på hva som skiller millionærer fra resten av oss? Er det flaks, hardt arbeid eller kanskje noe annet? I denne podcasten vil vi grave litt nedi materie for å avdekke noen av hemmelighetene og strategiene som millionærer og suksessfulle personer bruker for å oppnå suksess.

Jeg har bare lyst til å understreke at suksess ikke bare betyr penger, men også indre suksess, slik som å ha et liv hvor du har indre ro og balanse, god helse (wow, det er i alle fall noe av det viktigste for min del), og at du virkelig føler at du har et godt liv og er fornøyd med deg selv og det som DITT liv inneholder. Jeg synes selvsagt at denne suksessen står høyere enn penger, men jeg sier også «ja, takk – begge deler!» Enig i det?

PS:

Den Magiske Reisen på 31 dager er like rundt hjørnet, og jeg inviterer deg til å bli med. Her kan du ta ut ditt beste potensiale som menneske, leder, mamma, pappa….!

Det er GRATIS å være med, og jeg vil gi deg daglige oppgaver og inspirasjon i hele januar. Delta på den magiske reisen 2024 sammen med en fantastisk gruppe mennesker.

Den magiske reisen på 31 dager finner du her:

Den Magiske Reisen

Kanskje du også liker...

Populære artikler...