ER DU LEI AV Å SOVE DÅRLIG, 
OG VÅKNE OPP SLITEN OG UTEN ENERGI? 
Vil du lære hvordan du kan:
  • SOVNE HURTIGERE PÅ KVELDEN (uten å ligge i timesvis før du sovner...)
  •  SOVE GODT GJENNOM HELE NATTEN (uten at du våkner opp og vrir og vender deg)
  •  VÅKNE OPP UTHVILT OG KLAR FOR EN NY DAG (uten å være utmattet fordi natten har vært helt forferdelig..)
Nøkkel #1
Du vil lære hemmeligheten til hvordan du kan sovne raskt på kvelden uten å ligge timesvis. Det er enklere enn du tror. 
Nøkkel #2
Du lærer hvordan du kan sove godt gjennom hele natten (uten at du våkner).
Nøkkel #3
Du lærer hvordan du våkner opp uthvilt og med masse overskudd til en ny dag (uten at du føler deg irritert fordi du ikke har sovet godt i løpet av natten). 
Webinaret starter 15.NOVEMBER kl. 19:00!
Tikk, takk...
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Om Rachel

Etter over 8000 (åtte tusen ja..) behandlingstimer med klienter, så har jeg fått meg en stor og tung erfaring. Jeg har lært mennesker å kjenne, og hva som gjør at vi ikke klarer å ha det livet vi ønsker oss. Vi er alle sammen forskjellige, men vi har like tendenser. 

Jeg er mamma, gründer, kjæreste, nordlending, håpløst løsningsorientert og lidenskapelig opptatt av mental trening, coaching og det å hjelpe andre mennesker å ta ut sitt beste potensiale. 

Jeg er født, og oppvokst i en liten fiskelandsby i Lofoten, og bor nå i vakre Trondheim sammen med min datter Elisabeth på 16 år som svømmer 25 timer i uken, min bonusdatter på 18 som ønsker å bli Helsearbeider og min helt unike og flotte mann, Bjørn som jobber som er Kommersiell Direktør i Adecco (og opptatt av krigen og sirkus!)!

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden 2010 etter at jeg sluttet som Salgssjef for personmarkedet og bedriftsmarkedet i Storebrand.

Jeg har skrevet boken “Den Magiske Reisen”, og jeg har blant annet 
Norges Største Selvutviklingsplattform - Gullpakken, 
og er den eneste i Norge som underviser hvordan du kan utdanne deg og jobbe som Coach på nett.

Jeg har selv slitt mye med fysiske utfordringer, slik som vondt i kroppen, magen, ryggoperasjoner, svimmelhet og mer. I tillegg har jeg vært en grubler, og hatt mye negative tanker.

Jeg ville ut av livet jeg hadde, og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

I løpet av disse årene har jeg hatt over 8000 en-til-en behandlinger med klienter, jeg har drevet en terapeutskole siden 2012, og jeg har utdannet hundrevis av terapeuter og coacher over hele vårt vakre Norges land. I tillegg har jeg en egen Mastermind hvor jeg hjelper andre gründere som meg, som vil ut i verden og gjøre en forskjell…. Og jeg ELSKER jobben min!

Jeg har ikke sett tilbake en eneste dag, og jeg brenner etter å hjelpe.

Men selv om jeg vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg har også fått et papir hvor det står at jeg lever med svulst på hjernen.

Jeg er på ingen måte begrenset av det, men jeg lar meg absolutt bli definert av det. Etter at jeg fikk vite at det er “noe” der, så har jeg valgt å sette enda mer pris på livet mitt. Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?
Copyright © 2018 - UndervisningAkademiet AS